Consulta les nostres tarifes

En constant formació, evolució i utilització de les tècniques i les tecnologies més avançades en l'àmbit veterinari, a Tot Animals els oferim els següents serveis per a la seva mascota:

Medicina interna: Atendrem les visites de caràcter general, vacunacions, desparasitacions…I l’ajudarem a resoldre tots els dubtes que puguin sorgir tant en el moment d’adoptar un cadell com al llarg de tota la seva vida.

Vacunacions: La prevenció és la millor protecció! És important que el seu gos o gat estigui correctament vacunat per protegir-lo contra les malalties que poden suposar un risc per la seva vida (parvovirosis, brom, leishmaniosis…).
Però és tant important tenir-lo correctament vacunat com realitzar una revisió complerta cada any. Per aquest motiu, el veterinari realitzarà un examen físic abans de la vacunació per poder detectar possibles anormalitats de manera precoç.
A més a més, els nostres clients reben un recordatori via correu postal per a que no s’hagin de preocupar de quan toca revacunar.

Cirugía general: El nostre centre té tot el necessari per a dur a terme qualsevol cirurgia de teixits tous. Gràcies a l’anestèsia inhalatòria, els nostres pacients es desperten ràpidament un cop acabada la intervenció i minimitzant així el risc durant el període postoperatori.
Totes les cirurgíes són monitoritzades (temperatura, saturació d'oxigen, freqüencia cardíaca i respiratoria...) per minimitzar els riscos anestésics.

Endocrinologia: A partir de la determinació d'hormones a la nostra clínica o mitjançant el servei extern d'anàlisis especials, podem diagnosticar malalties que a primera vista poden passar desapercebudes.

Visites d’especialista:
- Traumatologia i Ortopèdia a càrrec de Pedro Fontecha: Per a diagnòstics de patologies congènites i adquirides. Realitzem la majoria de cirurgies ortopèdiques a les nostres instal•lacions.
- Cardiología a càrrec de Montse Jorro (SIC veterinaria): Col•laborem amb especialistes en Cardiologia que elaboraran un diagnòstic complert del sistema cardiovascular de l’animal mitjançant l’ecocardiografia, la determinació de la pressió arterial i/o l’electrocardiograma
- Neurologia a càrrec de Neurocat veterinaris: Diagnostiquem patologies que afecten al sistema neurològic de la seva mascota. Per a neurocirurgies, i degut a la seva complexitat, els neuròlegs disposen d’una sala externa al centre.
- Oftalmología a càrrec de Dani Ripollés: Aquest servei permet diagnosticar i proporcionar tractament per a la majoria de malalties oculars que afecten la seva mascota. Per a cirurgies oculars, i degut a la seva complexitat, els oftalmòlegs disposen d’una sala externa al centre.

Higiene Dental:A Tot Animals disposem de l’última tecnologia en aparells d'ultrasons, d’aquesta manera les neteges dentals són indolores per als nostres pacients i no fan malbé l'esmalt de les dents.

Eines de diagnòstic per imatge:
Un ecògraf d’última generació ens permet obtenir la millor imatge, tant abdominal com cardíaca, dels nostres pacients. També comptem amb un aparell de Raigs X i un servei extern d'endoscòpia per a poder realitzar diagnòstics de mínima invasió.

Eines de diagnòstic laboratorial:
Disposem d'un laboratori intern per a dur a terme anàlisis de sang, orina i femtes en el moment.
Per a obtenir més informació, clickeu aquí


Alimentació: Disposem de les marques de pinso líders del mercat, tant fisiològiques com de prescripció per poder-les adequar a les necessitats de la seva mascota. A més a més, els nostres clients gaudeixen d’un descompte del 10% en pinsos i d’un servei gratuït de transport a domicili.
Ara, a més, podeu comprar els vostres pinsos online a través del link de "vetselection" i recollir-los a la clínica o us el portem a casa.(consulteu les condicions a la web vetselection)

Tot Animals

933528056 - Urgències 24h: 686033040 - info@clinicaveterinariatotanimals.es - Plaça Doctor Modrego nº 4, 08027 Barcelona
Nuevas Ideas web - Diseny web - Avis legal - Politica de Privacitat - Politica de Cookies