Les més avançades eines de diagnòstic:

Ecògraf: Comptem amb l'última tecnologia en dispositius d'ultrasons. La tecnologia de Zonare Medical Systems incorpora un nou concepte en la captura de dades i el processament d'imatges que proporciona la màxima informació de l’estat dels nostres pacients.

Raigs X: Ens permet obtenir imatges del sistema toràcic, abdominal i esquelètic. Pel diagnòstic de displàsia de maluc s’utilitza anestèsia general. el nostre sistema de revelat digital directe ens permet realizar diferents projeccions en segons minimitzant l'estres del pacient

Eines per a la realització d’anàlisis clíniques:


Hematologia Analyzer Lasercyte: utilitza la tecnologia dels laboratoris de referència.


-l'analitzador bioquimic Catalyst ens proporciona resultats amb la máxima precisió fins i tot quan les mostres es troben lipèmiques, ictèriques o hemolítiques. També permet realizar determinacions per pacients renals com el SDMA o l' UPC o determinacions hormonals com la T4 en menys de 10 minuts.
- Tires urinàries i observació microscòpica de sediments: Essencials per a analitzar la orina i detectar la naturalesa de les malalties del tracte urinari.
- Tests per a proves d’Immunologia: Proves de diagnòstic ràpid per a les malalties virals i els paràsits més comuns que tenen els nostres pacients (leishmaniosis, virus de la leucèmia felina…). En 10-20 minuts sabrem si la seva mascota és portadora d’un virus que podria fer perillar la seva vida.
- Serveis externs: En cas de proves molt especifiques que requereixin tècniques laboratorials especial: anàlisis microbiològiques, proves de coagulació, proves de biologia molecular i/o proves d’anatomia patològica.


Veterinaris amb una àmplia experiència en el seu camp:

- Alfonso Rodriguez Membrilla: Llicenciat per la Universitat Autònoma de Bellaterra (U.A.B) l’any 1991. Doctor en Fisiologia Veterinària per la U.A.B l’any 1996. Professor adjunt del Departament de Fisiologia animal durant 3 anys. Va començar la seva carrera a la Clínica Veterinària Tot Animals l’any 1995 i des de llavors hi ha treballat com veterinari internista, cirurgià.

- Natalia Felez Sanchez-Ocaña: Llicenciada per la U.A.B. l’any 2008. Màster en Investigació Animal en medicina i cirurgia l’any 2009. Tesina sobre “els nous anestèsics” al Departament de Cirurgia de la U.A.B l’any 2010. Treballa a Tot Animals des de l’any 2011.
ha realitzat cursos d'especialització en oftalmología (2015) i cirurgia de mínima invasió (2016).El nostre centre compta amb dues consultes preparades amb tot el necessari per poder atendre a tots els animals.

Tot Animals

933528056 - Urgències 24h: 686033040 - info@clinicaveterinariatotanimals.es - Plaça Doctor Modrego nº 4, 08027 Barcelona
Nuevas Ideas web - Diseny web - Avis legal - Politica de Privacitat - Politica de Cookies